Adwords hirdetések kezelése

Futószalagon jönnek a vevők

Több vevőre van szükséged? – A google ads segítségedre lesz!

Nem könnyű lépést tartani a 21. század konstans változó igényeivel. Az online jelenlét szinte minden piaci szektorban természetessé vált.

Mivel a potenciális vásárlók legnagyobb százaléka már interneten tájékozódik, sőt vásárol is, nem jelen lenni elvesztegetett lehetőségek tömkelege.

Tíz éven belül a vásárlások 70 %-át az interneten bonyolítják le majd az emberek (az előrejelzések szerint).

Ezeket figyelembe véve nem csoda, hogy a legtöbb vállalat már kereső felületeken (pl. Google) és különböző weboldalakon megjelenő, fizetett hirdetésekben ajánlja szolgáltatásait, termékeit.

google-kampanyok2

Bízd ránk hirdetéseid kezelését

A sikeres kampányokért!

Ha te is szeretnéd elérni a maximális potenciálod, és kihasználnád az internet adta lehetőségeket, elengedhetetlen hogy hirdess a Google speciális felületén az AdWords-ön.

Ez azonban összetettebb, mint elsőre tűnhet.

Ismertesd meg vállalkozásod az internet népével, építsd hírneved, márkád, irányíts látogatókat weboldaladra és szerezz vásárlókat: Egy befektetés, ami biztosan megtérül.

Mire is jó az AdWords?

Avagy újabb nevén Google Ads

Az AdWords a Google által létrehozott felület, ahol egy helyen kezelheted a Google és partnereinél megjelenő hirdetéseidet.

Ha például LED TV-t szeretnél vásárolni, valószínűleg rákeresel az interneten, hogy többet megtudj róla. A Google pedig kilistázza neked a begépelt kulcsszavad (“LED TV”) alapján, a szerinte releváns találatokat. Az első három- négy weboldal fizetett hirdetés lesz, melyek tulajdonosai ugyanúgy az AdWords szolgáltatását használják.

Nyilván te is hajlamosabb vagy az első néhány találat közül kiválasztani egyet és kattintani, mintsem átlapozni a sok száz további oldalt és lehetőséget.

adwords-kampanyok

Az eredmények szinte azonnaliak, mérhetőek, és visszakövethetőek, kedvező hatásuk hosszútávon is jelentkezik.

Komplex megoldások egy kézből

A hibák elkerülése érdekében!

“AdWords-özni” azonban összetettebb, mint első hallásra tűnhet. Nem véletlen, hogy a legtöbb nemzetközi cég is szakértő csapatokra bízza ennek kezelését.

Beállítások tengere, bonyolult szakzsargonok és mindeközben a bankszámlánkról pörög a pénz. Nem mindegy, hogy költjük el.
Emellett ha nem megfelelően állítod be kampányod, csalódott látogatók és rossz felhasználói élmények követhetik. Emiatt ráadásul a Google előszeretettel büntet Téged, azzal, hogy a konkurenciáid mögé sorol egy-egy keresés alkalmával.

De ne aggódj! A marketingtipp.hu szakértői örömmel vállalják ezeket a feladatokat helyetted: A kezdetektől a végéig, a mindennapos ellenőrzést, finomhangolásokat is elvégezzük. Minderről pedig rendszeres jelentést küldünk Neked.

ads-kampanykezeles

Felkeltettük érdeklődésed?

Sikerre vihetjük a Te kampányaidat is?

Hogyan dolgozunk?

Egyszerűen, gyorsan és eredményesen

Mivel számunkra az elégedettséged a legfontosabb, alapos egyeztetések után vágunk bele a kivitelezésbe:

 • Megbeszéljük a célod, amit a hirdetésektől vársz
 • Megtervezzük a kommunikációt, a stílust, a hangnemet, ami tükrözi a vállalatod arculatát vagy a személyiséged
 • Tanulmányozzuk a terméked/szolgáltatásod és a célközönséged, hogy ők tényleg megszólítva érezzék magukat, és sikeres legyen a hirdetés
 • Megvizsgáljuk a cél vagyis landing oldaladat, ahová a keresőből kattintó felhasználókat irányítod. Ezt szükség esetén módosítjuk, modernizáljuk (ehhez fejlesztői csapatot is biztosítani tudunk)
 • A kivitelezés alatt is végig átláthatóan dolgozunk, bármikor megnézheted a folyamatok alakulását
 • Napi szinten ellenőrizzük kampányaidat, szükség esetén finomítunk rajta
 • Számodra is részletes riportot küldünk, ha igény van rá
adwords-kampanyok

Mi az az AdWords keresési hirdetés?

A keresési hirdetés nem más, mint a fentebb említett LED TV esete.

A Google a beírt kulcsszó, kifejezés alapján kilistázza a releváns találatokat, ahol is az első jó néhány találat fizetett hirdetés. A versenytársaid és Te licitáltok az adott kulcsszóra (a licitösszeg maximumát előre beállítva), a magasabb összeget ajánló hirdetőt fogja előre sorolni a google.

Ez az úgynevezett PPC (pay per click): ha valaki rákattint a megjelent hirdetésedre, az után kell fizetned az előre ajánlott összeget.

Mi az az AdWords display hirdetés?

Hirdetésed megjelenhet akár a Google partnerek weboldalán szöveges, képes, videó formában is. A display hirdetések esetében többféle szempont szerint határozhatod meg célközönséged:

 

 • Kulcsszó alapján: ha az általad beállított kulcsszó szerepel az oldalon, amelyen hirdetni szeretnél, akkor meg fog jelenni a hirdetésed
 • Téma alapján: a hirdetésed csak azokon a témájú oldalakon fog megjelenni, amit megcélzol
 • Érdeklődési kör alapján: különböző érdeklődési körű felhasználókat is külön megcélozhatsz
 • Egyénileg: megadhatsz egyenként tetszőleges weboldalakat, ahol szeretnéd, hogy a hirdetésed megjelenjen

GYIK

Gyakran ismételt kérdések

Nem, nem szükséges személyes találkozó.
A megbeszéléseinket általában videókonferencián keresztül tartjuk (skype, zoom),
amennyiben igény van a személyes találkozóra természetesen lehetőség van rá.

Igen.
A kampánykezelés díja minden esetben előre fizetendő.

Ha teljesen új kampány indításáról beszélünk, akkor érdemes az alap csomagot választani.
Az alapkampány piackutatásként, előzetes felmérésként is szolgál, hogy fel tudjunk készülni egy magasabb költségvetésű kampány futtatására.

Igen.
Minden hónap 1.-10. között egyszerűsített riportot küldünk és közösen elemezzük a kampány teljesítményét egy 15 perces videó-konferencia keretein belül.

Vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy átbeszélhessük a kampány paramétereit!
Valószínűleg egy alapkampány megrendelését fogjuk javasolni, ahol leteszteljük, hogy a kampány napi 1000 Ft,  napi 3000 Ft vagy napi 10000 Ft költségkeret mellett működik-e a legjobban!

Igen, van.
Egyrészt maga a hirdetési költség, amit a google-nak fizetünk.
Másrészt elfordulhat, hogy szüksége lesz további konzultációkra, hogy a kampány eredményeinek növelésére milyen marketing eszközöket vezethetnénk még be.
Harmadrészt az adwords kampánykezeléssel párhuzamosan érdemes a javaslatainkat megvalósítani, ami a weboldal fejlesztése, változtatása miatt olyan plusz feladatokat jelenthet, amivel érdemes előre kalkulálni.

Lépj kapcsolatba velünk!

Már alig várjuk a közös munkát!