Weboldal készítés

Nagyon tuti weboldalakat készítünk!

Ma már több, mint egy milliárd weboldal található az interneten. Sőt, másodpercenként jelenik meg egy-egy új.

Szinte minden létező okból létrehoznak weblapokat az emberek: közelgő esküvőről információt közvetíteni, blogot írni, sőt sokan a saját nevükkel jelzett domaint is lefoglalják, ki tudja mikor lesz rá szükségük.

honlapkeszites
maldiv-szigetek-honlapkeszites.png

Miért is fontos számodra egy jó weboldal?

Nos, ma már mindenki az interneten tájékozódik, itt gyűjt információt, sőt egyre inkább itt is vásárol. Tehát ez az a felület, ahol konverzió történik, és a vásárló -a te potenciális vásárlód- elkölti a pénzét. Szeretnél ott lenni mikor ez megtörténik, nem igaz?

Ráadásul megbízhatóbbnak fogsz tűnni, ha rendelkezel weboldallal. Hiszen ha igényes a honlapod, Téged is annak fog titulálni a látogató.
Ezen keresztül tájékoztathatod vásárlóidat az éppen aktuális akciókról, nyitvatartásról, változásokról, bármiről ami őket érinti.

A honlap nem kiadás- beruházás!

Egy jó honlap pár hónap alatt megtérül

Nagyfokú terhet vehet le a válladról, hiszen aki megtalálja az információt amit keres a weboldaladon, nem fog felesleges e-mailt írni vagy felhívni.
És ami a legfontosabb, egyszer kell beruháznod rá, viszont folyamatos forgalom növekedésre számíthatsz, hiszen elérsz olyan potenciális vásárlókat is, akiket előtte nem.

Végiggondolva a fent említett tényeket nem csoda, hogy bármilyen céged, vállalkozásod is legyen, még ha falusi gazdaboltod is van, egy weboldal elengedhetetlen számodra. Már nem kell hosszas gondolkodás és végtelen költségkeret ennek eléréséhez.

Ahogy a technika fejlődik, úgy válik egyre könnyebbé és magától értetődővé a használata is.
Ha rendelkezel elég idővel és tanulási hajlandósággal, akár magadnak is létrehozhatsz egy weboldalt.

Azonban arra is oda kell figyelned, hogy modern, letisztult kinézetű legyen, amelyen egyszerű navigálni, megtalálni a keresett információkat; és ami ezeknél is fontosabb talán: mobiltelefonra optimalizált legyen.

Ezek már valószínűleg nehezebben kivitelezhetőek számodra, ha nem programkódokkal a fejedben kelsz -és fekszel.

Ilyen és hasonló weboldalakat honlapokat webshopokat készítünk

Felkeltettük érdeklődésed?

Sikerre vihetjük a Te kampányaidat is?

Miben segítünk mi?

Bármilyen webes projektben

Bemutatkozó oldalak:

Sokszor elég, ha csak egy bemutatkozó oldalad van, ahol minden szükséges információt közölsz magadról és a cégedről. Nincsenek plusz funkciók, szinte csak statikus tartalom

Egyszerű weboldalak:

Mikor többre van szükséged, mint egy egylapos bemutatkozó oldal, de nincsenek egyedi -nehezen megvalósítható igényeid: ilyenkor jöhetnek jól olyan tartalomkezelő rendszerek, mint a WordPressvagy a Joomla. Segítségükkel igényes, mobil-barát weboldalakat hozhatunk létre, melyekhez bővítményekkel extra funkciókat is csatolhatunk.

Komplex, egyedi honlapok:

Vannak esetek, mikor kevésnek bizonyulnak a sablonokra, sémákra épülő, építőkockákból összerakható weboldalak. Ilyenkor egyedi tervezésre van szükség, amikor is az alapoktól kezdve lépésről-lépésre alakítjuk ki honlapodat, minden szükséges funkcionalitást kiszolgálva. Például webshopok, foglalás kezelő rendszerek.

weboldal-keszites

Átbeszéljük veled, hogy pontosan mi is a célja weboldaladnak. Ez alapján meghatározzuk milyen honlapra van szükséged.

  • Csapatunkban megtalálhatóak programozók mellett szövegírók, designerek és marketing szakemberek is.
  • Megbeszéljük az igényeidet, az elképzeléseidet
  • Megtervezzük a weboldalad kinézetét
  • Elkészítjük a honlap vázát, melyet aztán -igény szerint- tartalommal is feltöltünk

 

Gyorsan és hatékonyan dolgozunk, hogy minél hamarabb kulcsrakészen átadhassuk a számodra megfelelő weboldalt.

Lépj kapcsolatba velünk!

Már alig várjuk a közös munkát!