Teljeskörű online marketing

Csináld magad - segítünk! Ha nincs időd bízz meg minket !

Nyilvánvalóan nem mondunk újat azzal, hogy a mai világunkkal nehéz lépést tartani. Követni nem csak az orvosi innovációkat, technikai vívmányokat nehéz, hanem bizony az online trendeket is. Ami működik ma, nem biztos, hogy holnap is fog.

Mostanra nagyjából mindenkinek van okostelefonja vagy laptopja amin internetezik, és a munkánk, de még a szabadidőnk nagy részét is az interneten töltjük el.

online-marketing-1
internet-marketing-png-2

Az a generáció, aki a fizetőképes kereslet egyre nagyobb százalékát reprezentálja, az interneten nőtt fel. Számukra olyan szinten épült be a mindennapokba a világháló, hogy bizony nehéz egy napot végigélniük nélküle.

Megnézik, mikor megy a következő busz egy applikáción, majd az utazás közben híreket olvasnak, böngésznek. A munkából kikapcsolódásként videókat néznek, vagy chatelnek a barátaikkal. Az internetes vélemények alapján eldöntik, hová menjenek ebédelni, rákeresnek arra, amit nem tudnak, vagy nem emlékeznek.

Megnézik hol vásároljanak, de amint látják, hogy online felületen is leadhatják rendelésüket, házhozszállítással, ezt választják.

És hogy mi a közös mindezekben?

Minden platform hemzseg a hirdetésektől, melyek tudatosan vagy tudat alatt, de befolyásolnak minket.

Mikor szolgáltatót vagy egy adott terméket keresünk, mások (sokszor manipulált) véleményére hagyatkozunk.
Minden pillanatunkat átszövik az impulzusok a tranzakciókra, a márkák és termékek képei, belénk táplálják az igényt, melynek erőforrásoktól függően, de leginkább azonnal eleget teszünk.

Így nem csoda hát, hogy minden cég és szolgáltató jelen akar lenni ezen a felületen, ami szinte végtelen mennyiségű felhasználót szolgál ki.

Az online marketing célja tehát, hogy a célközönséged – akikhez szólsz – interakcióba lépjen veled, reagáljon a te jelenlétedre. 
Legyen ez egy olyan apróság mint egy cikked megosztása vagy Facebook posztod kedvelése, de akár terméked értékelése, ajánlása másoknak, feliratkozás hírleveledre vagy a végső célod: a konverzió!

komplett-marketing

Miért fontos online marketinget folytatni a hagyományos mellett ?

(de egyre inkább, helyette)

Persze vannak árnyoldalai is a látszólag könnyen jövő sikernek:

Akkor hogy fogsz kitűnni? Hogy fog pont a te terméked / szolgáltatásod célba érni?

Egy kreatív, innovatív komplex online marketing megtervezésével és kivitelezésével elérheted a kívánt célt.

És bár fárasztónak hangzik minden szempontot figyelembe venni és tökéletes stratégiát követni, szakértő kezekben viszonylag kevés erőfeszítéssel lépdelhetsz előre.

digitalmarketing3

Felkeltettük érdeklődésed?

Sikerre vihetjük a Te kampányaidat is?

Miben segítünk Neked mi?

A mai világban szinte mindent felkapnak az emberek hosszabb- rövidebb időre: legyen az egy új, trendi villanykörte, univerzális konyhakés, bio élelmiszer vagy egy kényelmes cipő.

Miért ne lehetnél Te is az, aki kitűnik a tömegből?

Miért is töltenél hosszú órákat, napokat vagy akár heteket is azzal, hogy önállóan lebonyolíts egy olyan komplex feladatkört, mely megalapozza a sikeredet és az eladásaidat?

komplett-marketing3

Ebben biztosan rendelkezésedre állunk:

Miért vagyunk mi mások?

avagy, miért szeretnénk veled dolgozni?

Bizonyára tapasztalod, mikor egy projekt kivitelezésére szakembert, ügynökséget keresel, hogy nem egyszerű ismeretlenül kiválasztani a megfelelőt, aki profi végeredményt nyújthat.

Ráadásul minél több különböző szakemberrel dolgozol együtt, annál nagyobb lesz a kommunikációs szakadék. Nehezebb egységes arculatot létrehozni, határidőkkel kalkulálni:

A marketinges kitalálja mit kéne tenni, de alkalmaznod kell grafikust aki kivitelezi a képi megjelenést, webfejlesztőt, aki eszközöli a szükséges módosításokat.

Mindig várnod kell az egyik specialista munkájának befejezésére, hogy átadhasd a feladatot a következőnek, értékes időt veszítve ezáltal.

  • Mi egy kézben nyújtjuk Neked mindazt, amire szükséged lehet az online marketinged végrehajtásában.
  • Részletesen konzultálunk Veled az elképzeléseidről, céljaidról, a kivitelezés lépéseiről
  • Mielőtt belevágunk a kivitelezésbe alaposan elemezzük termékedet vagy szolgáltatásodat és eddigi tevékenységeidet
  • Lehetőség szerint felmérjük, ki is a célcsoportod, és nekik milyen igényei vannak
  • A marketingstratégia kialakítása során ügyelünk az előre ütemezett, betartható határidők szabására
  • Profi szövegíróink az arculatodhoz illeszkedő tartalmat készítenek
  • Egyediként kezelünk, a folyamat lépéseit hozzád illően állítjuk össze

Lépj kapcsolatba velünk!

Már alig várjuk a közös munkát!