Facebook kampányok kezelése

Hogyan érj el sikereket a facebookon?

Ma már szinte nem is tudsz érvényesülni az üzleti életben úgy, hogy ha nem vagy jelen a Facebookon. Ennek ellenére sokan hiszik azt, hogy a céged Facebookon való jelenléte csupán azt a célt szolgálja, hogy vásárlókat szerezz, de ez ennél sokkal összetettebb dolog.

facebook-kampanyok

Facebook oldaladdal elkötelezett vásárlókat tudsz szerezni de emellett rajongótábort építhetsz, megosztások által több ezer olyan emberhez eljuthatsz, aki nem követte eddig a tevékenységed. Rengeteg példát lehet látni, amikor egy vállalat a Facebook jelenlétével tűnik ki a többi közül, a potenciális vásárlók pedig őt választják, hiszen sokszor látták a nevet az üzenőfalukon, szimpatikus nekik a kommunikáció stb. A Facebook az a közösségi média platform ahol naponta 3-4 órát átlagosan eltöltünk, ezt a lehetőséget mindenképp érdemes kihasználni.

A jó facebook kommunikáció!

Ha jól választod meg a kommunikációd formáját, stílusát, a célközönségedhez tudsz szólni. Egy olyan felületen, ahol bár a reklámok egyértelműen jelen vannak, a látogatók sokkal befogadóbbak. Hiszen kikapcsolódni, nézelődni mennek fel a Facebookra, így akaratlanul is nyitottabbak. Ha jól meg tudod szólítani a leendő vásárlód, sikeresebb vállalkozást tudhatsz magadénak.

Érdekesség, hogy ha nagy népszerűségnek örvend céges oldalad a Facebookon, kedvelik és megosztják az emberek a tartalmakat, amiket eléjük teszel, a Google is megjutalmaz. Értékeli, és előrébb sorolja weboldaladat is a keresőjében.

Nem kétséges tehát, hogy érdemes Facebook oldalad kezelését szakértőkre bíznod, hogy a legoptimálisabb eredményt érd el.

facebook-hirdetesek

Facebook hirdetések

Ha már van Facebook oldalad, rajongókat kell gyűjtened (rajongók alatt azokat a felhasználókat értjük, akik kedvelik az oldalad a Facebookon). Ők lehetnek később a vásárlóid, a jó hírneved terjesztői, a felhasználók akik megosztásukkal minden ismerősükhöz eljuttatják a tartalmad. Ezek mind olyan dolgok, amikért majd fizetned nem kell és a kezdeti befektetéseid sokszorosan megtérülnek.

A Facebookon is tudsz hirdetni, sőt annyiféle hirdetési forma közül választhatsz, hogy már-már zavarbaejtő.

Célzottan tudsz rengeteg emberhez eljutni, hisz ez a legfőbb közösségi portál az egész világon. Ha pontosan meghatározod a célközönséged minimális költségből tudsz több ezer emberhez eljutni, akiket érdekelni fog a terméked/szolgáltatásod.

A teljesség igénye nélkül felsoroljuk neked most a legfőbb hirdetési formákat, melyekből Te is profitálhatsz:

 • Ha megosztasz egy tartalmat az oldaladon, kiemelheted ezt a bejegyzést. Így sokkal több emberhez eljut, ami indirekt módon mind a weboldaladnak generál forgalmat
 • Indíthatsz Facebook oldal kedvelési (like) kampányt, mikor a hirdetés célja, hogy eddig ismeretlen emberek kedveljék az oldalad. Így nő a rajongói táborod, és a márkád ismertsége
 • Lehet célod, hogy többen kedveljék és szóljanak hozzá bejegyzéseidhez
 • Irányíthatsz közvetlen forgalmat weboldaladra, online üzletedre
marketingtipp3324

Felkeltettük érdeklődésed?

Sikerre vihetjük a Te kampányaidat is?

Facebook kampányok és kezelésük

Láthatod mennyire szerteágazó és összetett egy Facebook oldal működtetése, a hirdetések kezelése.

Ráadásul az internet világában (ami sosem felejt) elég egy kétértelmű, rosszul szövegezett bejegyzés, hogy elpártoljanak tőled a felhasználók. Profi kommunikáció szükséges a részedről, ami egyben érdekes is, értéket, információt ad az olvasónak.

Nyereményjátékokat is szervezhetsz, hogy gyorsan eljuthass több emberhez. Hiszen mindenki szeret nyerni, amiért cserébe egy-egy megosztást, kedvelést kérni nem nagy elvárás.

Tudtad azonban, hogy a nyereményjátékok szervezését szigorúan szabályozza a Facebook? Ha nem tartod be, büntetésben részesülhet az oldalad, vagy akár törlésre is kerülhet. Ez az eszköz egyszerre lehet rendkívül hasznos, jövedelmező és veszélyes is, ha nem tudod, hogy csináld.

A hirdetési kampányokat szintén állandó figyelem alatt kell tartanod, hiszen ha nem vagy körültekintő, a pénzedet nem számodra értékes felhasználókra cseréled, csupán az ablakon dobod ki.

facebook-kampanyok

Hogyan segítünk Neked mi?

Átvállaljuk a Facebookon való az első lépésektől kezdve:
 1. Kialakítjuk a vállalati Facebook oldaladat, ami megjelenésében igazodik a meglévő arculatodhoz. Ha már van ilyen oldalad, optimalizáljuk, hogy megfeleljen a legújabb trendeknek
 2. Megtervezzük a teljes közösségi média stratégiádat
 3. A profilodhoz illeszkedő tartalmakat készítünk, hogy az üzeneted biztosan célba érjen, és a látogatóid elégedettek legyenek
 4. Elkészítjük és rendszeresen ellenőrizzük hirdetéseidet
 5. Lebonyolítjuk a nyereményjátékaidat, amik szintén maximálisan az igényeidhez igazodnak

Miért válassz minket?

 • Részletesen megbeszéljük Veled, mit szeretnél elérni a Facebook oldaladdal, hirdetéseiddel.
 • Egyeztetjük azt, hogy mit szeretnél a látogatók felé kommunikálni, van-e szlogened illetve gyakran használt szófordulataid, bevált módszereid.
 • Csapatunk alaposan tanulmányozza eddigi megjelenéseidet, termékeid vagy szolgáltatásaid tulajdonságait, hogy biztosítsa az egységes stílust és hangnemet.
 • Profi csapatunk garantálja, hogy közösségi média jelenléted minden igényhez igazodjon. Így márkádat építheted, hírneved terjedhet és elégedettebb, elkötelezettebb vásárlókat tudhatsz magadénak
 • A bejegyzések és hirdetések szövegeit szakértő szövegíróink végzik a keresőoptimalizálás szempontjait is figyelembe véve
 • A képeket, videókat, illusztrált tartalmakat a legújabb trendeknek megfelelően választjuk ki és készítjük el
 • Folyamatosan ellenőrizzük, optimalizáljuk hirdetéseidet
 • Rendszeresen küldünk Neked riportokat, illetve megmutatjuk, hol tudod Te magad is visszakövetni a hirdetések sikerességét, Facebook oldalad alakulását

Felkeltettük érdeklődésed?

Sikerre vihetjük a Te kampányaidat is?