Ezért van szükséged a honlap supportra.

Ezert-van-szukseged-a-honlap-supportra.

Friss, ropogós, modern a dizájnja, minden gomb és karakter a helyére került, minden pontosan úgy működik, ahogy hosszú időn át tervezted. Jönnek a látogatók is, minden rendben, készen van a honlapod. Hacsak nem statikus honlapot kértél tőlünk akkor mi minden esetben felajánljuk neked a havidíjas honlap supportunkat. De mi ez, és miért lehet rá szükséged? Ebből a cikkből kiderül.

Ezért van szükséged a honlap supportra.2

Nem mindig hasznos neked a support

Ha olyan – statikus – holnapot kértél tőlünk amiben technikailag szinte semmi nem fog történni és változni (például egy olyan oldal ahol csak feliratkozót gyűjtesz, vagy egy egy termékes honlap ahol a következő években semmit nem akarsz megváltoztatni) akkor nem biztos, hogy szükséged van a honlap supportunkra, mert nem különösebben történhet semmiféle baj a honlapoddal, és nincs okod fizetni azért ami kész és soha nem fog megváltozni. Ha fizeted a tárhelyet és a domaint akkor a segítségünk nélkül is működhet akár évekig.

Abban az esetben viszont, ha a honlapod nem ilyen, ha néha változtatnál benne, ha időnként hozzá kell nyúlnod, ha szeretnél új landing oldalt vagy vannak új termékeid, akkor érdemes megbíznod minket a honlapod supportjával, ami egyfajta segítség, és biztonság számodra.

Ezért hasznos számodra a Standard Support

Ha mi készítettük, akkor senki nem ismeri jobban a honlapod szerkezetét, a felépítését, a kódokat, a működését, mint mi. Összegyűjtöttük neked, hogy miért lehet számodra előnyös a standard support szolgáltatásunk (és azt is, hogy egyáltalán mit takar)

Ezért van szükséged a honlap supportra.

1: Nem kell másik fejlesztő

Bármikor szükség lehet arra, hogy a honlapodon megváltoztass valamit. Például egy terméknek szeretnél egy aloldalt, vagy landing oldalt. Szeretnél egy akciót, kicserélnéd a slidereket vagy átírnál egy szöveget (esetleg kiegészítenéd), de ezer más okod lehet. Ha nem értesz ehhez, akkor szükséged lesz egy fejlesztőre, aki projekdíjért, vagy óradíjért elvégzi a kért munkát. De az (új) fejlesztődnek ez tovább fog tartani, mint nekünk (hiszen mi készítettük) ezért hosszú távon drágább lesz, mint mi.

2: Megváltoztatnád a szerkezetet

Nem biztos, hogy a honlapod szerkezete mindig ugyanaz marad, mint volt. Ahhoz, hogy megváltoztathasd szintén fejlesztő szakemberre van szükséged, gyakran még ahhoz is, hogy egy gombot eltüntess, vagy éppen aktiválj. A külsős fejlesztőnek pedig idő mielőtt megteszi.

3: Egyszerre több szakember

Elég, ha csak ki kell cserélned a slideredet (a kattintható képet amelyik egy akciót hirdet). Ehhez szükséged lehet egy grafikusra, aki elkészíti a grafikát, egy szövegíróra, aki megírja a szöveget, a fejlesztő/programozóra aki kicseréli a slidert. Így egy egyszerű kép csere napokat vehet igénybe, és több szakember összehangolt munkáját igényli (és 3 helyre fizetsz legalább). A supportunkkal ez egyszerűbb.

Ezt tartalmazza a Standard Support

Úgy építettük fel, hogy tartalmaz olyan technikai segítségeket, amelyek a honlapod tökéletes működéséhez szükségesek (a megfelelő mennyiségű tárhelyet, a sebességoptimalizálást, az összes biztonsági beállítást, hogy ne tudjanak adatot lopni, feltörni és olyan – prémium – SMTP szolgáltásokat). A Standard Support szolgáltatásunkkal nem történhet meg adatvesztés sem, mert minden nap biztonsági másolatot készítünk a honlapodról és a tartalmáról is. A Standard Support szolgáltatásunknál a frissítések felügyelete és biztonságos elvégzése sem a te dolgod, hiszen mindent elvégzünk mi így a honlapod, a kiegészítő pluginok a legújabb verziójúak lesznek.

De, ami – számodra – talán a leghasznosabbnak tűnik az a havi 2 óra fejlesztői időnk, ami lehet fejlesztés (tehát a fenti 3 pontból bármilyen kérés) vagy adatfeltöltés, grafikai munka.

Emellett ez a szolgáltatásunk segít neked mérni a honlapod forgalmát, a látogatóid viselkedését, hiszen integráljuk neked a Google Analitics-et, a Search Consolt és optimalizáljuk az adatbázisodat is.

A Standard Support szolgáltatásunk havidíjas, kattints, vedd fel velünk a kapcsolatot és segítünk neked.

Legfrissebb bejegyzések