Honlapkészítés garanciával, segítséggel: mit takar ez pontosan?

Honlapkészítés garanciával, segítséggel: mit takar ez pontosan?

Nem szeretjük a marketingszagú blogokat, de most fontosnak tartjuk, hogy elmondjuk: ha minket bízol meg a honlapod elkészítésével akkor olyan honlapot fogunk neked készíteni amilyet mi is használnánk, és ha mi készítjük a honlapodat számtalan – fontos, az indulásodat megkönnyítő – segítséget, és jónéhány garanciát adunk neked. Olvasd el a cikket, elmondjuk mit adunk a honlapkészítésen túl – természetesen ingyen.

Honlapkészítés garanciával, segítséggel: mit takar ez pontosan?

Honlapot bárki tud készíteni

Elhallgathatatlan tény, hogy ma már bárki tud honlapot készíteni, hiszen az interneten pár kattintással elérhető több olyan ingyenes honlapkészítő rendszer, amelyekkel néhány nap alatt „összekattinthatod” a leendő honlapodat. Az ingyenes honlapod működni fog és szép is lesz.

Persze, lesz néhány hátránya: lehet, hogy senki soha nem talál majd rád, lehet, hogy percekig tart míg betölt, nagy eséllyel az összes hasznos kiegészítő pénzbe kerül (vagy egyszerűen nem létezik), és azonnal látszik majd a kiterjesztéséről, hogy ingyenes holnappal próbálsz berobbanni az üzleti világba. Lehet, hogy most kicsit túlzunk, de rettegéssel tölthet el, hogy a kész honlapod akármelyik nap bármikor eltűnhet, elérhetetlenné válhat, elromolhat, széteshet. És sehova nem mehetsz reklamálni hiszen ingyenes volt.

De legalább van honlapod.

Ahogy van más lehetőséged is: az, hogy készítünk neked egy tökéletes, egyedi honlapot, garanciával, segítséggel, olyan elengedhetetlen extrákkal, amelyek fontosak ahhoz, hogy elinduljon a céged. De milyen extrákat adunk ingyen és miért?

Miért segítünk a honlap elkészülése után? (És mi köze ennek az új autóhoz?)

Most azt kellene írnunk, hogy valamiféle felebaráti szeretet vezérel minket, vagy azt, hogy azért, mert látatlanban imádjuk a vállalkozásodat, és hiszünk benne, ezért – akár ingyen, életünk végéig – segítünk neked.

De ha ezt írnánk akkor minimum megtévesztenénk.

Az igazság az, hogy szeretnénk veled hosszú távon együtt dolgozni, és van néhány olyan (nem is mindig apró) segítség, amit tudunk neked nyújtani az indulásodhoz.

Elmondjuk ezt egy autós példával: a legtöbb autószalon úgy működik, hogy amikor veszel egy autót, akkor kifizeted, és mehetsz vele a tiéd. Szép új autó lesz, hibátlanul működik majd. De senki nem tanítja meg neked vezetni, és éppen annyi benzin van benne, amennyivel a legközelebbi kútig elmehetsz. Aztán viszlát, köszi, hogy itt voltál, várunk majd az éves szervizeken.

Mi máshogy gondolkodunk.

Úgy működünk, hogy ha már vettél tőlünk egy autót akkor szívesen megtanítjuk vezetni, és semmiből nem áll annyi benzinnel feltölteni amennyi elég arra, hogy egy ideig magától menjen.

Ezért segítünk neked, ha honlapot kérsz tőlünk. Íme a lista mi mindent segítünk.

Honlapkészítés garanciával, segítséggel: mit takar ez pontosan2

A segítség, és a garanciák.

1: A garancia

Ez azt jelenti, hogy a honlap átadása után 365 napig teljes körű garanciát vállalunk a honlapodra (ennek feltétele, hogy más fejlesztő ne nyúljon bele). A 365 napos garancia azt jelenti, hogy azalatt bármi történik vele, megoldjuk, kijavítjuk, elhárítjuk a hibát.

2: Díjmentes tanácsadás, hogyan növeld meg a forgalmadat

Paradox helyzet, de amikor elkészül és éles lesz a honlapod, az semmi más, mint az első lépés. Van egy kirakatod az internet (fő) utcájában. De hogyan lesz vásárlód? Hogyan veszik észre éppen a te weboldalad? Mit kell tenned, hogy – először- legyenek látogatóid, aztán sikeresebben eladj? Ebben segítünk neked 1 hónapon át. Ezzel tíz, és százezreket spórolhatsz meg: a tanulópénzt, és a különböző marketingszakemberek tanácsait, és versenyelőnybe is kerülsz a többiekkel szemben.

3: Analytics fiók

Az Analytics lesz az istened. Ha bekötjük, akkor minden adatot látni fogsz a honlapodon: azt, hogy hány ember látogatta, mit tettek ott, mit vettek, mikor voltak ott, honnan hova kattintottak, akár odáig milyen szót írtak be a keresőbe, hogy megtaláljanak. Ez lesz a legfontosabb adat, amiből ezer és ezer következtetést vonhatsz le. Fontos.

4: Google Ads fiók és az első hirdetéseid és Search Console regisztráció

Létrehozzuk a Goggle Ads fiókodat, és 30 000 forint értékben hirdetésket is készítünk/kezelünk számodra, azért, hogy a weboldaladra olyan látogatókat hozzunk, akik éppen téged keresnek. A Search Consol regisztráció azért fontos, mert figyelemmel kísérheted a weboldalad teljesítményét.

5: Technikai segítség

Azt szeretnénk, hogy ne kelljen olyannal foglalkoznod, ami lehet, hogy számodra nem teljesen érthető és nem is érdekel téged: ezért, ha mi készítjük a weboldaladat akkor 2 évig biztosan tiéd a domainneved, és a tárhellyel sem lesz gondod. Ez tulajdonképpen azt jelent, hogy a weboldalad stabil háttérrel működni fog.

5+1: A 10% kedvezmény

Amíg csak akarod minden szolgáltatásunkból 10% kedvezmény adunk neked, amivel azért spórolhatsz sokat mert eredetileg sem vagyunk drágák, így azonban még kedvezményesebbek az áraink számodra.

Kattints, szívesen készítünk neked honlapot!

Legfrissebb bejegyzések