Aktuális hírek és Marketingtippek

sablon
webfejlesztés
Leskó Barbara

Hogyan keress programozót/fejlesztőt?

Úgy tűnik, hogy könnyű dolga van azoknak a cégeknek, cégvezetőknek, akik programozót, fejlesztőt keresnek, pedig dehogy: a legjobbak drágák és hosszú várólistájuk van, a kóklerek olcsók és kárt okoznak, a feltörekvők lehet, hogy tapasztalatlanok. Akkor hogyan keress megbízható programozót?

Bővebben
Marketing
Leskó Barbara

Honlapkészítés kicsiknek és nagyoknak

Az alap. A mindentudó. És a webshop. Amikor honlapot készíttetsz – legtöbbször – ebből a három honlap típusból fogod kiválasztani a céljaidnak megfelelőt. De melyik való éppen neked? Melyiket válaszd, és miért éppen azt? Segítünk eldönteni, és lehet, hogy ez a cikk százezreket spórol neked.

Bővebben
Marketing
Leskó Barbara

Eltűnt a fejlesztő: ezeket teheted

Nincs annál frusztrálóbb, mint amikor a honlapod készítése közben (vagy bármilyen projekt közepén) egyszerűen eltűnik a fejlesztő. Nem tudod többet elérni, nem válaszol az e-mailokra, nem veszi fel a telefonodat, te pedig ott állsz a félig kész projekttel, és nem tudod mitévő legyél. Segítünk.

Bővebben
Marketing
Leskó Barbara

Mi az a responsive dizájn?

Legtöbben éppen úgy vannak a reszponzív dizájnnal, mint te: rengetegszer látták már leírva, talán tudják is, hogy mire való és miért fontos, de valahogy mégis egy homályos fogalom. Ebben a cikkben – szakszavak nélkül, érthetően – megírunk mindent, amit a reszponzív dizájnról tudni kell.

Bővebben