Aktuális hírek és Marketingtippek

facebook-oldal-vagy-csoport-2
facebook marketing

Facebook oldal, vagy Facebook csoport? Előnyök és hátrányok

Tizenhat éve, február 4-én indult a Facebook, amely még mindig a világ vezető Social Media platformja, magánemberként valószínűleg te is regisztráltál rá. De mi a helyzet a cégeddel, a vállalkozásoddal? Legyen a cégednek Facebook oldala? Vagy inkább Facebook

Bővebben
Marketing

Így növelheted a vállalkozásodat a LinkedIn-nel.

Bár Magyarországon majdnem egymillióan regisztráltak a LinkedInről sokkal kevesebb szó esik, mint az Instáról, vagy a Facebookról. Pedig jobban teljesít, és – jellemzően – a döntéshozók platformja. De hogyan tudod te kihasználni? Mik a kezdő lépések? Elmondjuk.

Bővebben
instagram

Instagram tippek kezdőknek

Azt biztosan tudod az Instagramról, hogy egy olyan alkalmazás, amit jobbára fiatalok használnak, leginkább arra, hogy fotókat és videós tartalmakat tegyenek közzé, nézegessenek, véleményezzenek, és beszéljenek róla. Szóval ott kell lenned, posztolnod kell, követőket kell szerezned. De hogyan? Íme néhány (tényleg kezdő, de fontos) Instagram tipp.

Bővebben
instagram

Mire használd az Instát és hogyan készíts tartalmat?

Az Instagram az új Facebook – legalább is sokan hiszik – még akkor is, ha az Insta elérés sincs ingyen, és a felhasználói sem biztos, hogy a te potenciális vásárlóid. De akkor mire használd az Instát, és hogyan (na, meg persze milyen) tartalmat készíts rá? Hasznos tippeket adunk a cikkben!

Bővebben
sablon
Marketing

Szabadúszó marketinges: a kisvállalkozások megmondóembere

Hosszú hónapokat vártunk arra, hogy valaki megírja helyettünk ezt a cikket, de nem. Úgyhogy íme, az eddigi legmegosztóbb cikkünk: amiben a szabadúszó marketingesekről írunk. Egy téma, amit eddig senki nem mert ennyire szókimondóan, egyenesen megírni. És benne sok sok válasz a fel sem tett kérdéseidre.

Bővebben